2006. október 16.

Feng shui: nagy vagyon

Továbbra is nagyszerű kikapcsolódás a Bullshit című sorozat. Jobbára csak röhögök a szerencsétlen nyomorultakon és általában a kuruzslókra, szélhámosokra sem tudok haragudni, azt gondolom, hogy ők a hülyeség vámszedői, megérdemli a sok ostoba, aki bedől nekik és odaadja a pénzét.

Nade tegnap már hangosan káromkodtam egyet. Meghívtak 3 feng shui mestert, hogy adjanak tanácsokat egy kaliforniai házhoz. Persze nem mondták el nekik, hogy 2 másik is véleményezni fogja ugyanazt és persze végül egymásnak totálisan ellentmondó tanácsokat adtak, hárman háromfelé húzigáltatták a bútorokat, ami nem hiszem, hogy bárkit is meglepne, ahogy az az áltudományos maszlag (chi energia áramlása) sem amivel az egészet leöntötték.

Akkor viszont már felkaptam a fejem, amikor a nő rátukmált a kliensre egy iszonyatosan zúgó rühesrusnya teszkógazdaságos és embertelen hangosan zúgó szobaszökőkutat a nappaliba 990$-ért (200kHUF), hogy fókuszálja az energiákat és "nagy vagyont" hozzon a családnak. És a végén elkezdtem anyázni, mikor kiderült, hogy egynapos konzultációért 3-7000$-t szednek be (több, mint 1 millió HUF). Kész. Karriert tévesztettem.

4 megjegyzés:

  1. röviden:lélgezz egyenletesen és gondold át az életed,bazmeg :
    http://napirajz.hu/archives/2006/09/18/1830209/

    VálaszTörlés
  2. A TV2-n hasonló történet volt. Vizér, meg mindenféle káros sugárzás miatt hárman három felé húzkodták az ágyat, bútorokat. És drága semlegesítő eszközöket sóztak a titokban felvételeket készítő riporterek nyakába. Egy 20-30 perces látogatás ára átlag 50 kHUF volt. :)

    VálaszTörlés
  3. A klasszikus teszt sugárzás témában az Eseteim radiesztétákkal.

    VálaszTörlés
  4. nem a 7000 dolláros szakértőkre kell hallgatni, hanem venni egy könyvet és rendesen megtanulni a feng shuit. nekem bejött. Nyenyec, olyasmit szólsz le, amihez nem értesz. :-P

    VálaszTörlés