2008. július 8.

FriendFeed: az egyik ok, ami miatt ritkábbak a bejegyzések

Februárban még kiváncsian, de kicsit értetlenül figyeltem, hogy mi is ez a FriendFeed dolog. Mostanra rájöttem, hogy hasznos a számomra.

Több oka is van annak, hogy megfogyatkoztak ebben a blogban a posztok. Ezek közül az egyik, hogy mostanában, mikor találok egy érdekes linket, videót, vagy websiteot, azt inkább csak Google Readerben megosztom, vagy YouTube-on, Diggben, Redditben bejelölöm kedvencnek. Ha megtetszik valami (film, könyv stb.), vagy eszembejut valami gondolat (ez elég ritka) akkor inkább a Twitter-be írom.

Mindez és még sokminden más, testreszabhatóan, kommentelhetően, szűrhetően össze van gyűjtve a FriendFeed oldalamon azoknak, akik az ilyesmit szeretik.

Maradna ez a blog a fenti keretekbe bele nem férő, hosszabb gondolatok megosztására, de erre meg a négybetűs élet enged aktuálisan kevés időt.

Akiknek ez kevés, azoknak ajánlom tehát a FriendFeed-et, a többiektől pedig türelmet kérek, amíg a fejem fölött összecsapó hullámokon úrrá leszek és alkalmam adódik, hogy hihetetlenül mélyenszántó bölcsességeimet, egyedülállóan izgalmas élményeimet blogposztokba formáljam.

3 megjegyzés:

  1. Broá, éppen ezt a bejegyzésedet olvastam greaderben, amikor felugrott egy kis figyelmeztetés egy új emailről: "FriendFeed user nyenyec (http://friendfeed.com/nyenyec) has
    subscribed to your FriendFeed."

    BO-SZOR-KÁNY-SÁG

    VálaszTörlés
  2. na, nem kell a púder, posztot!
    :)

    (amúgy meg miért hasznos számodra a friendfeed? mi a haszna? tényleg érdekel, mert nekem egyelőre csak 1 hatalmas időelb*szásnak tűnik)

    VálaszTörlés
  3. Karesz: tömören: mint a FaceBook, csak jobb. Látom mikor ismerőssel történik valami, tetszik neki egy film, könyv, akármi, vagy feltölt egy fotóalbumot és hasonlók.

    Ismerősöktől függően ez lehet érdekesebb, mint mondjuk az Index címlap.

    VálaszTörlés