2010. február 19.

Molnár F. Árpád és a Hírháttér

A Hírháttér nevű site alkotója azt írja magáról:

Molnár F. Árpád a rendőrséggel és az NBH-val kezdte.
A totális állambűnözés miatt 9 éve hadban áll a teljes globalista Egypártrendszerrel.
Politikai gyilkosság ellen kétszer menekült külföldre.
2004-ben logikai úton lett keresztyén.


Őszintén szólva nem állt még össze egy rendszerezett egésszé bennem az, hogy mi is az, amit állít, de az látszik, hogy iszonyatos elszántsággal harcol az igazáért és nem retten meg senkitől. (Ezenkívül szerintem tartja a magyar rekordot az egy lapon található különböző irányban(!) scrollozó JavaScript szövegcsíkok használatában.)

Találkoztam pár, elveikért hasonló intenzitással küzdő online prófétával a Wikipédia közreműködői között, de nem hiszem, hogy egy súlycsoportban lennének az Árpival.

(Amszterdami rajongójától kaptuk a linket, köszönjük, Rambó.)

Tehát nyissátok ki a szemeteket: http://hirhatter.com

12 megjegyzés:

  1. Ezt úgy hívják, hogy üldözési mánia, elmeorvosok sikeresen tudják gyógyszerrel kezelni. Nem szabad ezen nevetni, reméljük, hogy az ismerősei és családtagjai észreveszik valamikor, hogy orvoshoz kellne fordulni.

    VálaszTörlés
  2. Ó ez semmi, Meliton megvan?

    http://meliton.samstaxx.com/

    A lapját nem találtam csak a fotókat, de ha jól emlékszem ez nem véletlen - mindent képben tesz fel hogy a google ne tudja beindexelni. :)

    VálaszTörlés
  3. Meliton jó arc, néha meghívjuk egy italra. http://meliton.samstaxx.com/xl/xlmeli43.JPG ez pl tök jó írás tőle :)
    Árpira rosszat mondani nem tudok, mivel földim, persze a reptéri hangzavar az agyára mehetett, de azért hírös városunk agybeteg légköre önmagában is megviseli az emberi lelket.

    VálaszTörlés
  4. phaidros: arra alapoz, hogy az OCR sosem lesz elég olcsó, hogy a crawler automatikusan meglépje? Illetve, hogy senki nem írja át szöveggé és tesz a site-jára egy backlinket?

    Nem vagyok időmilliomos és 5 perc alatt nem tudtam kideríteni, hogy ő miről szól. Neki mi a küldetése?

    VálaszTörlés
  5. Néha én is gyártok összeesküvéselméleteket,sőt a HAARP-ról én is írtam nálam,de Molnár F.-nek kissé belóg szerintem valami a fejébe....:)

    VálaszTörlés
  6. Egy profi honlap: http://www.molnarf.sokoldal.hu/

    VálaszTörlés
  7. Szuper vagy Árpi, ha nem lennél az igazság soha nem látna napvilágot!
    Minden adásod nézzük a többi magyarral és nem hazudtál soha, szeretjük amit csinálsz!
    Erőt egészséget kívánunk a folytatáshoz!
    Billibá

    VálaszTörlés
  8. A legjobbakat mindig butasággal és alpárian fogadja a médián elbutított primitív utcaszemét. Így volt ez Molnár F. Árpáddal is, pedig mindenki tudta a felsőbb vezetésből, hogy egyedül Ő mondja el az igazat. Viszont ahogy előre elmondta, az lett, mert mára sok milliós letöltések, és Európa legjobb újságírói és emberjogvédői dolgoznak mellette. A fenti butaságot viszont érdemes elmenteni, ahogy Molnár F. Árpád mindig javasolta, mert majd jó lesz egyben látni azt a tengernyi magyar butaságot és rosszindulatot, amit az állami felbujtók ügynöki selejtje borított erre a kifosztott, mindenki által hülyére vett és tönkre tett népre.

    Hajrá Molnár F. Árpád, hajrá csapata, hajrá Hírháttér! Egy szóval se kevesebbet! Aki nem érti, az saját butaságába, aki meg állami ügynök, saját rosszindulatába fúljon bele!

    VálaszTörlés
  9. Mostanában azt hallani, hogy a seggbarom ügynökmagyarok töménytelen hülyesége miatt az egész projectet a zsidóknak akarják átadni. Megint az van, hogy a seggbarom magyarok eljátszották a hitelüket, a becsületüket, és az első helyüket, és szépen átjátszák az amerikaiaknak vagy Izraelnek. Molnár F. Árpád összes elődje is így tett. De különben ha megnézi bárki, milyen szavazás van a Hírháttéren, mindjárt magára ismer, mert ott ezek a seggbarom ügynökszar fosmagyarok azt szavazták 30 % fölött, hogy a népeket a milliárdosoknak tovább kell irtani, és el kell tüntetni erről a bizonyítékokat is. Úgyhogy segghülye szarmagyarok, csak erről szól ez a bejegyzés és ez a segghülye állami ökörcsorda.

    Le magyarországgal és Hajrá Molnár F. Árpád!

    VálaszTörlés
  10. Azt az oldalt, a www.molnarf.sokoldal.hu azt egy hülye ribanc írta, aki belezúgott a Molnár F. Árpádba, de a Molnár nem volt hajlandó járni vele. De igaz, hogy arra jó, hogy a magyarokat jó hülyének nézze az egész világ, az összes eredmény meg átvándoroljon a tengerentúlra vagy Izraelbe.

    VálaszTörlés
  11. A tanítványa, a Soós József Titán se semmi. :D

    VálaszTörlés
  12. Jó tényfeltáró a Molnár és igen útálja a bűnözést, amit én is gyűlölök. Bibliai meglátásaiba azért néhány helyen hiba csúszott, mint pl. a karácsony Jézus születésnapja. És még van pár ilyen tévedése, de gondolom, a bűncselekményeket helyesen tárja fel.

    VálaszTörlés