2010. április 12.

Megint vegyes

Na megint rég nem updatelem a blogot. Csendesen élem kispolgári életemet. Amit írok magamról, az elfér Twitteren meg a Buzz-on.

Dióhéjban mindenesetre:

 • A Space Hulk atomkirályság. Kipróbáltunk a fiammal egy kölcsönkapott német példányt és nagyon jó. A figurák gyönyörűek, a játékmenet izgalmas és pörgős, az utolsó pillanatig kétséges, hogy ki fog nyerni. Für den Imperator!
 • Vettem otthonra is tornacipőt, az USA ár 4,5x-ért. Sajnos eléggé dombos a terep a kocogáshoz, de jól szórakozom a MyTracks nevű Androidos alkalmazással. Feltölti Google Spreadsheets-be meg Google Maps-be a GPS-ről rögzített útvonalat, meg a számított adatokat adatokat.
 • Még mindig nem kezdtem neki igazán a némettanulásnak. Pedig egyre több német, illetve svájci munkatársam van, egyre többet adódik olyan szituáció, hogy egyedül az én kedvemért beszélnek angolul.
 • A kilók sem fogynak még.
 • A térdem még mindig szarakodik néha.
 • Felfedeztem, hogy nincs olyan szabály, ami szerint nem lehet szalonnát tenni a currybe.
 • A Fat Princess most a sláger itthon, még a lányom is játszik vele (persze kikapcsolt vérrel).
 • A D&D nyomán az utóbbi időben leporolt fantasy vonalat folytatva belekezdtem a Game of Thrones sorozatba (mert állítólag nagyon jó). Nekem kicsit félálomban már túl soknak tűnik a megjegyzendő név.
 • Többhónapos szünet után feltámasztom a D&D kampányt a fiammal. (Jelenleg 6-ik szinten jár.) Sajnos a MacBook Pro-nak elpusztult a videókártyája és mire megkaptam a cseregépet, kiderült, hogy a helyileg tárolt MoinMoin wiki tartalma 70%-ban elveszett.

5 megjegyzés:

 1. Bár nem lehet benne kikapcsolni a vért, de a Trónok harca után/mellett ajánlom a First Law trilógiát.

  http://www.endless.hu/?p=811

  VálaszTörlés
 2. @Komaváry: kösz, felvettem a listámra.

  VálaszTörlés
 3. bocs, hogy beleszólok, de ha fáj a térded, miért erőlteted a futást?:) the running conspiracy: http://www.youtube.com/watch?v=f-Fep8qep7o
  kettlebell? hm? hmm?:)

  a space hulkkal en is szemeztem sokat, de kicsit draga... meg akkor mar ki kellene festeni a miniket, az meg mar egy kulon eletforma:)

  VálaszTörlés
 4. @Andras Csibi:

  Valóban lehet, hogy a médiából áradó propagandának is szerepe van abban, hogy miért akartam futni. :)
  http://www.youtube.com/watch?v=T22IFCe0GtQ

  Mindenesetre 2 km-től eljutottam szép lassan 10-ig, amire büszke vagyok.

  A Space Hulkba szerintem akkor érdemes befektetni, ha tudod, hogy lesz kivel játszani. Ahhoz, hogy a polcon porosododjon tényleg drága és nagy.

  A festés egy csúszós lejtő, aztán jönnek a Warhammer seregek és tényleg nincs megállás. :)

  VálaszTörlés
 5. Azért a Rocky Balboaban az is elhangzik az edzőbától, hogy "Your knees can't take the pounding, so hard running is out." http://www.youtube.com/watch?v=_GzIPiPbKSs
  Lightos futás neki is belefér (annyira azért nem lightos, hogy a kutya is bírja:)) Rocky szereti a funkcionális edzést.

  VálaszTörlés