2007. szeptember 6.

Ob's stürmt oder schneit: Panzer Tactics DSVolt nekem egy szanaszéjjel játszott kedvenc játékom még a 386-os időkben, a Panzer General. Hatszöges, körökre osztott stratégiai játék volt, amiben a Wehrmacht egyik tábornokának szerepét játszhattuk el. Ha jól kevertük a lapot, akkor nemcsak Moszkvát, de Washingtont is bevehettük.

Nagyon sokszor végigcsináltam a kampányt, a végén már fejből tudtam hol fognak hátbatámadni a partizánok és egyetlen hadosztály veszteség nélkül nyomtam végig a cuccot. Rendszeresen.

Úgy látom, nem csak engem kapott el a hatszöges, tankos nosztalgia és ki fog jönni Nintendo DS-re a hozzám hasonló megszállottaknak egy remake-szerűség Panzer Tactics DS néven. Nem mondom, hogy nem lehet elrontani a dolgot, mindenesetre a DS a tökéletes platform az ilyesmi játékra és abszolút KELL státuszú a szoftver.

3 megjegyzés:

 1. Az egyik kritikus a Muppet showbol9/07/2007 2:40 du.

  Ezt kapjuk mint New York 2-N nap???

  VálaszTörlés
 2. Nem tudok utólag blogot írni, csak spontán, hirtelen, amíg még friss az élmény. Az amszterdami úttal is így jártam tavaly...

  VálaszTörlés
 3. zsoltibá'9/07/2007 5:21 du.

  helyes, szórakozni jövünk ide nem naplót olvasni. ott csicsergő ha az ember arra lenne kiváncsi nagy nyenyec mikor látogatotta meg a mosdót :)

  VálaszTörlés