2007. szeptember 6.

Ob's stürmt oder schneit: Panzer Tactics DS



Volt nekem egy szanaszéjjel játszott kedvenc játékom még a 386-os időkben, a Panzer General. Hatszöges, körökre osztott stratégiai játék volt, amiben a Wehrmacht egyik tábornokának szerepét játszhattuk el. Ha jól kevertük a lapot, akkor nemcsak Moszkvát, de Washingtont is bevehettük.

Nagyon sokszor végigcsináltam a kampányt, a végén már fejből tudtam hol fognak hátbatámadni a partizánok és egyetlen hadosztály veszteség nélkül nyomtam végig a cuccot. Rendszeresen.

Úgy látom, nem csak engem kapott el a hatszöges, tankos nosztalgia és ki fog jönni Nintendo DS-re a hozzám hasonló megszállottaknak egy remake-szerűség Panzer Tactics DS néven. Nem mondom, hogy nem lehet elrontani a dolgot, mindenesetre a DS a tökéletes platform az ilyesmi játékra és abszolút KELL státuszú a szoftver.

3 megjegyzés:

  1. Ezt kapjuk mint New York 2-N nap???

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok utólag blogot írni, csak spontán, hirtelen, amíg még friss az élmény. Az amszterdami úttal is így jártam tavaly...

    VálaszTörlés
  3. helyes, szórakozni jövünk ide nem naplót olvasni. ott csicsergő ha az ember arra lenne kiváncsi nagy nyenyec mikor látogatotta meg a mosdót :)

    VálaszTörlés