2007. szeptember 24.

Túl hangos-e a DDR egy bérházban?



Ezen a héten fog megjelenni a Dance Dance Revolution Hottest Party a Nintendo Wii-re.

A Dance Dance Revolution sorozat a Star Wars-hoz mérhető dorky cucc, csak másképpen.

Arról szól, hogy szól valami tüctüc zene, ritmusra nyilacskák repülnek és mikor egy vonalhoz érnek, akkor a játékhoz mellékelt szőnyeg, vagy drágább megoldásnál platform megfelelő sarkára kell lépnünk a lábunkkal.

Óriási kultusza lett Ázsiában és itt, az Egyesült Államokban is. Vannak tinédzserek, akik irtó komolyan veszik (mint mondjuk a gördeszkázást), léteznek nemzetközi versenyek, sztárjátékosok.
Mások fogyókúrára használják, néhány éve a szoftverbe már be van építve a kalóriaszámláló, ami mutatja mennyi energiát használtunk el az ugrabugrálással.

Már nagyon rég ki szerettem volna próbálni ezt a dolgot úgy alaposabban, egyszer odáig jutottam, hogy licitáltam egy PS2-re az eBayen, hogy DDR munkaállomásként használhassam.

Most, hogy kijön végre Nintendóra is egy rendes DDR már alig várom, hogy megvehessem a fiamnak, viszont sokan mondták, hogy a szomszédok nem fogják bírni a dübörgést. (Bérházban lakom, ami ráadásul fából épült. 3 szintes!)

3 megjegyzés:

  1. Home Depoban vagy a sarki tuzepnel 1 negyzetmeter "Structural Insulating Panel" beszerez, gyereknek megmagyaraz hogy egy igzai sztar 10 centinel alacsonyabb szimpadon sosem lep fel.

    VálaszTörlés
  2. Szinpadot nyilvan n betuvel kell irni normal korulmenyek kozott.

    VálaszTörlés
  3. a nevedai Burning Man festivalon lattam ennek vadabb valtozatas... 2 jatekos, aki felrelep, az szembol kap egy gigaszi langcsovat a testere... :)))) najo elotte beoltoztettek oket tuzallo ruhaba es szkafanderbe , de vicces volt...

    VálaszTörlés