2007. február 9.

"Valláskárosult"

Azt hiszem a hölgy leadja a politikai okkultizmus Long Island Ice Tea-jét pár perc alatt.

Nem véletlenül, hogy ez a kiválasztott nép az Újszövetségbe', mivelhogy Krisztus magyar volt, a Szűzanya Adiabene herceglány pártus-sumér nyelvű, amivel négyezer szó azonosságot találtak.
Az ember, ilyenkor belegondol, hogy nem Richard Dawkins-nek van-e mégis igaza a vallásokkal kapcsolatban... :)



Köszi Tgr-nek a linket.

8 megjegyzés:

  1. na látjátok, le van szarva a globális felmelegedés, hiszen alig van hátra pár évtized. A hölgy mondanivalóját matematikalilag is igazolva látom, hiszen '144 ezeh magyar marad meg' és ugye 12x12=144, és lám pont 12 apostol volt... qed.

    VálaszTörlés
  2. persze, ti ezen csak röhögtök, de a gáz annyi, h az öregasszony itt lakik a rózsadombon két háznyira tőlem, és ultramódon lejárat mindent, ami egy konzervatív értelmiséginek érték.. persze nem az ufóskodásról van szó, meg Badiny-Jósról (aki egyébként nagyapám jó barátja volt), hanem hogy bekerül a médiába a kis összehackelt világképével, ami mögött legalább van valami kis jóérzés, meg ideológia, de azért mégis megmosolyogtató.
    Összefoglalva: a jobboldalon is vannak prolik, igen; de nem hiszem, hogy rosszabbak lennének, mint a ti gellert kapott tvnéző chipszabáló komcsi prolijaitok :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nincs a háznál komcsi prolim, mert folyton chips-szagú volt tőle minden, hullott a szőre és elfoglalta a kanapét.

    Zsoltibácsi, a tiétek még megvan?

    VálaszTörlés
  4. igazi anonymous, ha már ilyen jól beszélgetünk, mi nálad a komcsi definíciója?

    VálaszTörlés
  5. nyenyec, az én definícióm szerint az a kommunista, aki nem érti az evolúciós szelekciót - hogy a saját degeneratív génkészletével nem lehet a világot megváltani - abból csak olyan elbaszott próbálkozások lesznek, mint a Szovjetunió meg a Rákosista-Kádárista-Gyurcsányista Magyarország.
    Osztán a fals ideológiákról még nem is beszéltünk: "to establish a classless, stateless social organization, based upon common ownership of the means of production. " Röhej.

    VálaszTörlés
  6. nekem volt, de kikezeltettem

    VálaszTörlés
  7. Az első felét nem igazán tudtam értelmezni.

    Én nem ismerek senkit személyesen aki el akarná törölni a magántulajdont, de Jézus beszélt valami vagyonátadásról a szegényeknek emlékeim szerint.

    Szerinted hány olyan ember van Magyarországon, aki tudja, mi volt Marx elméletének lényege? Ebből hány olyan van, aki azt gondolja, hogy jó ötlet lenne? Csak úgy nagyjából.

    Esetleg akkor felsorolhatnál a fenti definíciónak megfelelő ismertebb magyar kommunistákat napjainkból.

    VálaszTörlés
  8. a maják szerint állítólag 2012-ben lesz a világvége. örülök, hogy már ettől sem kell félnem, mert a Kárpát-medence lesz az új Ararát...

    VálaszTörlés