2007. május 14.

Wii helyett Pokémon

Tegnap végleg eldőlt, hogy a családnak muszáj beszereznie egy Nintendo Wii-t. Az Asszony egyszerűen megdőlt az érveim súlya alatt, pontosabban inkább elunta hallgatni, hogy mennyire kell...

El is mentünk a fiammal a legközelebbi Toys'R'Us-ba, illetve mikor ott nem volt a mellette lévő Circuit City-be, de ott se volt. Az egész országban nem lehet hozzájutni még a mai napig. Gyaníthatóan a Nintendo-t is meglepte a konzol sikere, hónapok óta nem bírnak belőle eleget gyártani.

Vigasztalásul vettünk helyette egy Pokémon Diamond-ot Nintendo DS-re. A gyerek teljesen rákattant, ennyire még nem jött izgalomba egyetlen játéktól sem, pedig 2 éves kora óta gamer.



Azt reméltem én is tudok majd vele játszani, de kiderült, hogy csak egy játékállást tud tárolni a kártya, ami abszolút suxxorz.

A hétvégén befigyelt még egy szilvapálinkás grillezés, egy görkori és vettünk egy sátrat is, mert a gyerök még nem volt kempingezni életében. Nagy volt az izgalom, fel is állítottuk a szobájában, abban alszik.

3 megjegyzés:

  1. A nyilvanvalo megoldas, hogy veszel magadnak meg egy Pokemon Pearl-t, szerintem mi is igy fogjuk megoldani a ket gyerekkel :-)

    VálaszTörlés
  2. Ajanlom jo szivvel a nemzeti parkokat kempingezesre. Kicsit hulyen neznek a szemelyauto+ sator kombora mert mindenki lakoautoval megy, kell is a sator ala egy "trap" nevu vedoreteg, de azonkivul hajra.
    Mi ezeket szerettuk:
    http://www.floridastateparks.org/images/default.cfm?Region=Northwest

    VálaszTörlés
  3. FB2: Megkísértett a gondolat, de elég sok jó RPG jelenik meg az idén és azt hiszem inkább diverzifikálom a portfóliómat. Nomeg nem is tudnánk Pokémont cserélgetni, mert csak 1 DS-ünk van...

    Kritikus: ja, most jön a tesztelési fázis, aztán majd indulunk kalandozni. A linket megnézem, kösz.

    VálaszTörlés