2007. július 19.

Kiruccanás New York-ba

Augusztus végén egy hosszúhétvégére meglátogatom cimborámat New Yorkban, aki megmutatja a várost, többek közt azt is, hogyan néz ki a Google (ottani részlege) belülről.

Próbáltam szerezni jegyet a Colbert Report-ra is, de a website szerint legközelebb jövő ilyenkorra van elérhető...

Aki tud abszolút megnézendő, vagy elkerülendő dolgokat New Yorkban ossza meg (Central Park-hoz közel lesz a bázis elvileg).

2 megjegyzés:

  1. A Park maga + a Met. Es valahol a nyolcvanikszedik es Broadway magassagaban van a Zabar nevu kajabolt, ahol igen jo sajt-dealeket lehet osszehozni.

    A Columbia magassagaban van valahol a Hungarian Pastry Shop nevu cukraszda, ami messze nincs mondjuk ott mint egy igazi "bekebeli" cuki, de en mashol Amerikaban nem tudtam dobostortat enni. :-)

    VálaszTörlés
  2. ne menj queens olyan reszere, ahol nincsenek mar angol nyelvu tablak ;] en 2000-ben laktam ott, es az ecuadori szarmazasu hostom miatt ereztem magamat kvazibiztonsagban. nomeg o kalauzolt, hogy mi merre van, mert akkor (is) igen keves spanyolt beszeltem.

    egy hosszu hetvege alatt ugysem lehet mindent latni a bigapplebol, szoval szerintem fogd turistasra, szobor-hajokazas, central park kornyeken tobboras setafikas boklaszas, egy-ket muzeum (guggenheim!), google fohadiszallas ;), meg ahogy neves gasztrobloggerinak mar megirtak, 61 mott street, mandarin court, dim-sum reggeli.

    VálaszTörlés