2006. november 20.

Irány Vegas



Elhúzok Vegasba néhány napra hálát adni. Valami szürreális okból Washingtonon keresztül repülök. 4191 km 2540 km helyett. Ez viszonyításképpen Budapest-Moszkva távolság helyett nagyjából Magyarország Kirgizisztán távolság.

Ez van, a költséghatékonyság a lényeg, így volt olcsóbb valami titokzatos okból. Hétvégén 3000 forintba kerül naponta az autóbérlet, meglepődtem milyen olcsó. Amerika ilyen is bír lenni, emberek. 1400 forintból megyek "all you can eat", azaz annyit eszel amennyit bírsz étterembe (indiai vagy kínai).

Ja, erről meg eszembejut, hogy sikerült az elmúlt hónapokban lefogynom 13 kilót, de most meg kezd visszajönni. Naná.

Apdét: feltöltöttem az iPod shuffle-t, kinyomtattam a blackjack, craps és roulette szócikkeket az EnWikiből és észrevettem, hogy van In-N-Out Burger Nevadában (Lebowski!!!). Most pedig irány a reptér.

5 megjegyzés:

  1. Ha a valami ok nem a Grand Canyon es/vagy a Death Valley es/vagy D-Utah, akkor sajna nem ertelek :-(. Szerintem Vegas a leggazabb varosok egyike (szerencsere Atlantic Citybe sosem mentem el, pedig de kozel volt). Van sok slot-machine, oszt kesz. A feelingbe kb fel ora alatt bele lehet kostolni, onnan meg uncsi. De arra jo, hogy a fent emlitett helyekre kiruccanjon a zember.

    VálaszTörlés
  2. Mi az hogy "ilyen is bir lenni"?
    Eddig kb az ingatlanberlet, az illegalis roman munkaero, es itt nagytetelben gyartott magyar elelmiszer-kuriozumok (pl feherkenyer) az mi nem szignifikansan dragabb itthon mint kint. 4 eve vagyunk itthon.

    VálaszTörlés
  3. dolphin, totali ögrí. vegasz unalmas, de jó kiinduló bázis. De azt is megértem, hogy pár hónapos csecsemővel nem másznak grandkanyont (én a saját seggem alig bírtam felvonszolna a gödörböl ), és dethvelli sem egy babás túra :)

    VálaszTörlés
  4. Ezúttal nem értek egyet...nekem Vegas volt az a hely, ahol megértettem valamit Amerikából. Sokkal nagyobb hatással volt rám mint a Grand Canyon.

    Kinek mire van nyitva a szeme, ez egyébként ennyi.

    Persze az se volt épp egy babás túra... :)

    VálaszTörlés
  5. Félreértések elkerülése végett, a család a jó meleg fészekben marad, ez az út a világi jóbarátommal évek óta tervezett találkozó manifesztációja.

    Hülye nem vagyok, hogy a családot Vegasba vigyem. Esetleg a fiamat, majd ha 18 (21) lesz. :)

    Vegas az amerikai (konzum)kultúra egyik szimbóluma. Leaving Las Vegas, Fear and Loathing, Casino ésatöbbi fog pörögni a kis fejemben.

    VálaszTörlés