2007. február 27.

Afrikai Endlösung: Tóta W. megkattant

Beleolvasgattam néha Tóta W. blogjába, mert sokszor tetszett a provokatív stílusa és hogy olyanokat ír le, amit senki más, még akkor is, ha nem értek egyet vele (mellesleg, nincs olyan közszereplő, vagy publicista, akivel akárcsak 75%-ban egyet tudok érteni).

Viszont most azt hiszem, hogy kicsit túl sok lett neki a Civilization és Endlösungot javasol: Afrika, mint történelmi zsákutca szétneutronbombázását

Én nem tudom ezt minek szánta, mert viccnek nem vicces, pukkasztásnak, provokációnak viszont már túl ízléstelen. (Egy dolog mondjuk tortával megdobni egy közszereplőt és másik dolog szarral bekenni az anyja sírját.)

Azt hiszem ez az a pont, amikor a w.blog.hu kikerül a Google Reader-ből.

Apdét: The joke was on me. Tóta W. bennmaradt. a Google Reader-ben.

8 megjegyzés:

  1. Én már ott nagyon csodálkoztam, amikor a halál büntetés mellett agitált. Pedig eddig normálisnak lácccott.

    VálaszTörlés
  2. A halálbüntetés népszerű dolog. Kielégíti a mindannyiunkban meglévő bosszúvágyat.

    VálaszTörlés
  3. jaj, nyenyec, már megijedtem, hogy komolyan vetted... :D

    (a sokunkban meglévő igazságérzetet meg nem kéne mindannyiunkban meglévő bosszúvágynak nézni. szerintem.)

    VálaszTörlés
  4. Nenyec, ha ilyen marhaságokat mondc megvonom tőled a szavazati jogot! Mondja kedves, maga szerint:
    népszerű == jó ?
    :)

    VálaszTörlés
  5. netudgi, nem mondtam, hogy én támogatom a halálbüntetést. Csak magyarázom, hogy miért népszerű. Ha népszavazás lenne róla, megszavaznák.

    VálaszTörlés
  6. OK, OK, nem b@szogatni akartalak ! Ismerjük egymást, de sok év eltelt egy kiadós beszélgetés nélkül, megváltozhattunk volna mindketten. :)

    Nem hiszem, hogy egy népszavazáson megszavaznák a halál büntetést. A hangosabbak kevesebben vannak, mint a normálisak. De ha mégsem így lenne, akkor viszont hál istennek ilyesmiről nem lehet népszavazást kezdeményezni.

    Bár a most készülődő, eredetileg tán 7 kérdést tartalmazó népszavazást jó lett volna kiegészíteni azzal, hogy legyen-e évente többször karácsony, és ingyen sör a kocsmában ? Szóval ebben az országban ilyen politikai kultúra mellett bármi lehetséges, és az ellenkezője is.

    VálaszTörlés
  7. "legyen-e évente többször karácsony, és ingyen sör a kocsmában ?"

    Az ingyen sörröl valaki már akart népszavazást kezdeményezni, csak azt hiszem formai hiányosságokon bukott meg a dolog...

    VálaszTörlés