2007. június 27.

Apák napja 2007

Az apák napja a Steak & BJ Day mellett az év második legfontosabb ünnepe.

Az idén teljesen meghatódtam, mert (előző) vasárnap reggel egy óriási ajándékcsomag fogadott üdvözlőkártyával, szalonnával, gumimacival és az amerikai plebejusok számára elengedhetetlen hatos karton sörrel (igaz, import, így nem teljesen autentikus)

Elvittem a családot egy helyi proletárétterembe (Cracker Barrel), aminek már a nevéből is olyan jó fajgyűlölős hangulat sugárzik (a "cracker" kb. a büdös fehér paraszt megfelelője), de mikor a lányommal leültünk a verandára kitett hintaszékekbe már tényleg csak a gyapotszedő feketéket kellett odaképzelni a parkoló helyére, hogy visszarepüljünk 150 évet.

Utána medence, este pedig bohóckodtam a Supreme Commanderrel.
A rossz hír, hogy már nem bírom a sört. 1 dobozt már megérzek, 4 doboztól már majdnem elalszom.

A jó hír viszont, hogy beleférek a nászúton vásárolt nadrágomba. Ez akkora öröm és meglepetés volt, amit nagyon nehezen tudok szavakba önteni.

2 megjegyzés:

  1. Hm, így hogy modnod, tényleg nem láttunk fekákat, pedig egy csomó krekrberlben megfordultunk a nesvill-florida körutainkon. Érdekes itt keleten talán ha egyet láttunk eddig, azt is ródájland államban. Pedig, ezzel az új infóval szivesen látogatnám, persze nem mintha nagyon jó lenne ott a kaja :)

    VálaszTörlés
  2. Nekünk pont egy szerecsen család volt a szomszéd asztalnál. Nagyon szépen fel voltak öltözve (valszeg templomból jöttek) és születésnapot ünnepeltek.

    A kajával nem voltam elégedett én sem (gyerekadagnak tűnt). Viszont utólag észrevettük, hogy rosszul számláztak ki, úgyhogy kevesebbet fizettünk, mintha a kínaiba mentünk volna. :)

    VálaszTörlés