2006. október 19.

IE7

Nna. Kijott az Internet Explorer 7-es valtozata. Ha nem zabalna ugy a memoriat, mint a Firefox es lenne hozza egy AdBlock szeru plugin, eskuszom adnek neki egy eselyt.

Igy viszont a sok villodzo reklam epilepszias rohamot idez elo nalam pl. az Index.hu-n, ugyhogy addig felejtos. Az sem tetszik, hogy ezt a ClearType-ot erolteti, amit en ruhellek es egyelore nem tudom kikapcsolni. Pontosabban kikapcsoltam, de tojik ra, antialias-ol mindent ezerrel. Bleh.

5 megjegyzés:

 1. Nézz körbe itt: ieaddons.com

  VálaszTörlés
 2. Mighty: 5 perc alatt nem találtam meg, hogy melyik az, amelyikkel eltüntethetem a flashes meg GIFes villódzásokat, amiktől hülyét kapok.

  VálaszTörlés
 3. Bocs, elfelejtettem a végére írni, a "hátha van valami használható" szóösszetételt :)

  VálaszTörlés
 4. alensha (megrögzött exploreres, ha az egész világ cikiz is érte)10/21/2006 12:13 de.

  NoFlash progit kell letölteni hozzá. Egy klikkel állítható, akarsz-e flashet vagy nem. (az az egyetlen baj, hogy csak az utána megnyitott böngészőablakokra van hatással a klikkelés).

  VálaszTörlés
 5. Alensha én akarok flashet, csak reklámflashet nem. Az FireFox AdBlock-kal, vagy az Operával meg tudom csinálni, hogy pl. a gamespot.com-on ne lássam a reklámokat, de a funkcionalitáshoz szükséges flashes cucc, az menjen továbbra is.

  Sokat le kell tennie az Explorernek az asztalra, hogy ezt a funkcionalitást feladjam. Mondjuk egy feleakkora memóriahasználatért már azt mondom megéri...

  VálaszTörlés