2006. október 16.

Kellő időben a kellő csapás

Ez az, nem kell cicózni, a mocsadék antidemokrata komenistáknak kuss legyen! De régen is hallottam olyan bölcsességet, hogy "ellenzék nélkül is működik parlament" -- hány éve is volt 8? -- pedig milyen igaz. Jó látni, hogy nem rozsdáltak be még a régi reflexek, amiket 98-ban megismertünk és megszerettünk.

Győrben a budapesti Belvárosnál is radikálisabban látott hozzá a Fidesz a helyi ellenzék önkormányzati pozíciókból történő kitakarításához. A közgyűlés múlt heti alakuló ülésén egyetlen alpolgármesteri és bizottsági elnöki helyet sem kapott a baloldal - a külső szakértői helyek elosztása még hátravan.

[...]

Szijjártó Péter érdeklődésünkre annyit fűzött a történtekhez, hogy a bizottságok számának 12-ről 7-re csökkentése takarékossági alapon történt. Abban pedig, hogy az összes bizottsági elnök a Fidesz-KDNP-frakcióból került ki, szerinte semmi meglepő nincs.

"A kampányban gyökeres fordulatot ígértünk, ami értelemszerűen azzal jár, hogy szakítunk az elmúlt négy év Győr életében pangást okozó politikájával, amelyért felelősség terheli a korábbi közgyűlési többséghez tartozó politikusokat is. Ez természetesen azzal is jár, hogy rájuk a következő négy évben nem vár szerep a győriek által támogatott várospolitikában; ennek végrehajtásáért a Fidesz és a KDNP vállal minden felelősséget" - mondta kérdésünkre Szijjártó Péter. [Hírszerző]


Sokra viszi még ez a Szíjjártó gyerek, figyeljetek csak oda.

1 megjegyzés:

  1. Én is ettől tartok. Mármint attól, hogy még sokra viszi...

    VálaszTörlés