2006. november 7.

Ma vannak a kongresszusi választások

Ma vannak az időközi választások az Egyesült Államokban. Már évekkel ezelőtt kiábrándultam az amerikai rendszerből, nem tudok lelkesedni, de azért szívesen látnám ha a választók észheztérnének és elhajtanák a republikánusokat a vérbe.

Nincsenek illúzióim, nincsenek elvárásaim, nem tudok lelkesedni, nem tudok izgulni.



Apdét:12 év után demokrata többség a kongresszusban. Karl "Gennyláda" Rove bekaphatja! Na jó, kiábrándulás ide, vagy oda, egy kis hepi denszet azért eljárok. :)

8 megjegyzés:

  1. csak hogy adjunk egy pofont a szarnak:
    http://youtube.com/watch?search=&mode=related&v=CtjLKInn2Ls

    VálaszTörlés
  2. Miért e kiábrándultság?

    VálaszTörlés
  3. Zsoltibá: Eh, az irak-iráni háború... na ki volt a legnagyobb cimbije Iraknak a háború idején? Ki az a fiatal kolléga aki éppen kezet ráz Szaddammal? Csak nem a mostani védelmi miniszter?

    Az USA magasról szarik bármilyen szörnyűségre, ha a beavatkozás nem szolgálja (leginkább üzleti) érdekeit. http://www.darfurgenocide.org/

    (Tegyük hozzá, Európa meg még a saját szemétdombján is képtelen a maga erejéből rendet rakni, annyira impotens.)

    Vagy ha a saját cimbijei követik el. Iraknak ment a pénz és paripa a civilek gázosítása után is. Az USA küldte neki az anthraxot baszki.

    Azaz: our son of a bitch doktrína: he may be a son of a bitch, but he's our son of a bitch.

    Folib: nagyon röviden. Kiábrándultam, mert közelről látva rájöttem, hogy az USA-ban csődöt mondott a sajtó (2002-2003), ami nélkül nem működik a demokrácia. A kétpártrendszer pedig kiábrándító, igazi alternatíva nélküli duopóliumot szült a politikában. Választhatsz a Coca Cola és a Pepsi Cola között.

    VálaszTörlés
  4. Én a szembe szomszéd (már megint:) Megyünk darforba is ha lesz ott olaj vagy valakinek eszébe jut onnan ide jönni és robbantani. Addig szépen kussolva írtódják egymást.

    VálaszTörlés
  5. Hmm, Zsoltibá, nézzük csak meg mely országból származtak el a 9/11 merényelők? :)

    Milyen lépéseket tett az USA, hogy a szóban forgó ország már-már állami doktrína szintre emelt wahabita uszítását, amelyet többek közt környező országok medreszéibe is előszeretettel exportál legalábbis csökkentse?

    Nem arról van szó, hogy nem tudom mit miért csinál az USA, hanem hogy ne hivatkozzon a háborúknál bullshitre, mert:
    1) Általában kiderül előbb utóbb, hogy nem igaz. Izé, bizé.

    2) Hülyének néz vele, ami sérti az intellektusomat és arra ösztönöz, hogy elküldjem a jó édes anyukájába.

    3) Pragmatikusan nézve lejáratja magát, hiteltelenné (bár nem kiszámíthatatlanná) teszi a politikáját, ami a diplomáciában hátrányt jelent.

    VálaszTörlés
  6. Az izé-bizé az utca emberének (nekem) szól aki jól akar élni, békében a saját háza körül. Persze ha megkérdeznének, hogy "gyilkojunk-e ezért?" Akkor persze azt mondom "nem" Ha izé-bizét mondanak helyette akkor azt mondom, biztosan hazudnak, de nekem mindegy, mert a fájó döntéséeket meghhozzák maguk azér, hogy itt jól legyen nekem.
    A Te intellktusod meg amúgy is kihámozza az igazságot és ezt ők is tudják és feltételezik, hogy nem érzed magad hülyének ezért.

    VálaszTörlés
  7. Apdét: gyász

    VálaszTörlés