2006. október 19.

Közeledik a karácsony

Egy másik apukától kaptam ezt az ajándékötletet (szpelcsekkeltem):

Figyeld oda. Ha azt szeretnéd, hogy fiad szépen kussolva hitben játszódjon, akkor karácsonyra ez befigyel:

http://www.catholicshopper.com/products/inspirational_sport_statues.htm
Nekem az a darab tetszik, ahol a kiscsákó testtel próbálja hárítani a passzot fogadó Jézust. Kis hülye, nem tudja, hogy ez még Chuck Norrisnak sem sikerülne. Még gondolkodom, hogy vagy ez a Jézushárítós modell, vagy Mario DDR, vagy Super Mario Strikers fog befigyelni az elsőszülöttnek.




Legó nem annyira játszik, egy picit túltelítettem a gyereket tavaly a 700 vagymennyi darabos dzsippel meg helikopterrel. Lehet, hogy egy Mario Brothers-nek jobban örülne mondjuk az idén, de az, hogyha csillogó szemmel játszik a Nintendo DS-en egyedül, nem olyan jó, mintha valamit együtt játszunk a családdal a tévén. Hiszen az a legjobb karácsonykor, hogy együtt van a kiscsalád és közösen lehet örülni az ajándékoknak, ami nem olyan könnyű egy 5 centis képernyő fölé görnyedve. Meg mekkora jó már faterral közösen felrúgni fociban Peach hercegnőt egy gorillával, hogy nekirepüljön az elektromos kerítésnek, jól. Ez a szeretet ünnepe ez a májális. Mindenkit szeressünk, békében éljünk. [...] Mindenki egyért, egy mindenkiért!

2 megjegyzés:

  1. Tarmbulin. Bordasfal. Gyuru (marmint a tornaszer) Hangszer. Valami kepzomuveszeti starter kit. Es generikus lego :-)

    VálaszTörlés
  2. Még a bordásfal a legjobb ezek közül, de az Asszony kinevetett, másrészről nehéz hazavinni, nehéz meglepit csinálni belőle karácsonyra.

    Generikus legóból túltelítődés van. :)

    Wii: gondolkoztam rajta, de a Mario Galaxy nem lesz launch title, a többi meg nem must have. És az sem világos, hogy akkor most mennyire lesznek régiókódoltak a játékok. Elvileg a 1st party cuccok nem lesznek azok, de a többiről egyelőre nem tudni.

    Talán jövőre, mikor már sok jó játékból lehet válogatni és olcsóbb is lesz. Wii + játék + extra kontroller már így is $300 fölött van, amiből bőven kipucolhatnám a GameCubeos meg Nintendo DS-es wishlistemet...

    VálaszTörlés