2007. január 11.

Fogyasztószer kutyáknak

Az illetékes amerikai felügyelő szerv (FDA) jóváhagyta egy kutyák számára kifelesztett fogyasztószer forgalmazását. A Slentrol nevű terméket nagyjából napi 200-400 HUF költségen lehet adagolni az elhízott négylábúaknak.

3 megjegyzés:

  1. Érdekes dolog a fogyasztás.Rá lehet venne valakit, hogy a költségek csökkentése (kevesebb zabálás) helyett további lóvét lökjön a multi zsebébe azért, hogy a sok megzabált felesleges kalória ne váljon hájjá a seggén (meg az agya helyén). Nagy dolog a marketing.

    VálaszTörlés
  2. Sőt, ez még annál is érdekesebb. A gazdi ugyanis attól aligha szenvedne különösebben, hogy a kutyája egy kicsit éhezik (ergo nem zabál annyit), és mégis sikerül rávenni, hogy először vegye meg a drága kutyanyalánkságokat, aztán pedig a fogyasztószert. Kutyapszichiáter van már?

    VálaszTörlés
  3. olyannyira, hogy egy só megy valamelyik csatornán dogviszperer a címe. Olyan valóságsó féle, gazdi nem tudja megregulázni a kutyáját, minden féle okokból. Erre jön a látínó miszter a beverlihillszi villábájól és megmutatja az okosságot és csodákcsodája a kutya megváltozik. Mondtam is az asszonynak, hogy lehetne ennek olyan magyaros (győzikeféle) verziója, "Odasúgunk neki" cimmel és a következő jelenettel: tanyán parasztbácsi kilép az ajtón, kutya ugat, parasztbácsi: "csibate büdös dög", seprű repül , kutya vinnyogva el

    VálaszTörlés