2008. május 30.

kuruc.info gmail spam 2.

A kuruc.info a múltkori bejegyzésem óta is nyomatja nekem a nemzrad spamet egyszerhasználatos gmail címekről. Kb. talán heti 1 landol az inboxomban. Mostanra már megnyitás nélkül felismerem ezeket egyébként és egy "x!" billentyűkombinációval már küldöm is a péniszkenőcsök közé.)

Erre a fajta tömeges GMail postafiók gyártásra vannak sajnos célszerszámok, ilyen pl. a Jiffy GMail Creator. Képernyőkép:



Innen üzenem a kedves nemzetféltő spammereknek, a Jiffy GMail, illetve a konkurens szoftvercsomagok alkotóinak és valamennyi kedves felhasználójának hogy szopjanak lovat. Ezt követően gépeljenek be 1 captchát és aztán megint szopjanak le egy lovat usw.

First against the wall when the revolution comes.

Az illusztráció a Reakció blogról való. A Jiffy GMailről a Coding Horror posztjában olvastam.

4 megjegyzés:

  1. Érdekes. A Gmail spamszűrője nem fogja meg? Azután sem, hogy nyomtál neki egy Report Spam-et?

    VálaszTörlés
  2. Ez ilyen egyszeri spam és mivel nem reklám (hanem politikai propaganda) a hagyományos pénisznövelőkön edzett Bayes-szűrők nem fogják meg. Relatíve valószínűleg a kiküldött mennyiség sem túl nagy.

    VálaszTörlés
  3. A Gmail spam szűrője valamiért mostanában leszokott a személyes spamszűrésről nálam: pl. elfelejtette, hogy spamnek nézze az engem nem érdeklő hírleveleket, pedig ez eddig nem igazán okozott gondot neki.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a nemzrad szókincs van annyira szegényes, hogy egy-két "Report Spam" után megtalálják a levelek a helyüket! :)

    VálaszTörlés