2006. december 22.

Santa Baby - Boldog Karácsonyt

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kivánok Eartha Kitt Santa Baby című, szexista, materialista dalával 1953-ból, amely a kedvenc karácsonyi zenéim között van. (Szöveg.) Nagyon sokan előadták azóta, többek közt Madonna vagy Kylie Minogue, Calista Flockhart (Ally McBeal).




Így, a történelem végén, mi lenne kapitalistább egy gold diggernél és mi lenne anyagiasabb magánál a modern karácsonynál? Jézus bátyó arra tanított, hogy adjuk a vagyonunkat a szegényeknek és mi úgy ünnepeljük a születésnapját, hogy halál felesleges, ám mégis drága hülyeségeket veszünk magunknak.

Az implicit prostitúció már csak hab a tortán. Annyira kifejező ez a kis huncut dal, elénekelhetik a már a szexualitásukból élő hölgyek vagy a még csak arrá készülő kislányok is.

Remélem, hogy az eredeti változat fennakadások nélkül letölthető innen, feltéve hogy a technika ördögét még nem tudták becsapni.

Ha nem megy, szóljatok és akkor is, ha tudtok tippet, hogy hova tudok úgy feltölteni zenét, hogy utána odeóval vagy hasonló eszközzel berakhassam a blogpostba lehetőleg minél kisebb időráfordítással.

Még egyszer: Boldog Karácsonyt!

ui.: az angolul esetleg nem tudó olvasóknak: a dal arról szól, hogy az éneklő néni egyre durvább dolgokat követel a Mikulástól (Amerikában ő hozza az ajándékot Karácsonykor. Nem a néni, a Mikulás.). Mivel "jókislány" volt és nem csókolt egy csomó fickót és jövőre is jókislány szeretne lenni, úgyhogy a Miki legyen szíves egy cabriot, egy platinumplatinabányát, egy jachtot, egy lakást, csekkeket ésatöbbit a nevére írni és most már "siessen lefelé a kéményen". Kb. ez a lényeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése